Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info@sakipa.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14

Vastuullisuus

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu kohdistuu henkilöstöön ja asiakaskuntaan. Sakipan 14 hengen työsuhteet ovat pitkäaikaisia (pisimmät yli 30 vuotta) ja henkilöstön pysyvyys on hyvä. Uusien työntekijöiden valinnoilla pyritään myös rakentamaan entistä asiantuntevampi Sakipa Oy Isännöinti. Henkilöstössä on tapahtunut sukupolvenvaihdos, kuten yrityksen omistuksessakin, ja se takaa jatkuvan koulutuksen myötä asiakkaille hyvät palvelut myös tulevaisuudessa. Isännöinnin osa-alueiden työt tehdään vastuullisesti tiimeissä ja iloisuuden kautta hyvää asiakaspalvelua korostaen. Palvelulupauksena on, että tehdään mitä luvataan.

ISA-auktorisoitujen isännöitsijöiden joka toinen vuosi tapahtuvalla ulkoisella auditoinnilla varmistetaan prosessien toiminnallisuus, turvallinen talousasioiden hoito ja toiminnan eettisyys. Alihankinnat, paikallisuutta suosien, hoidetaan taloyhtiön edun mukaan avoimesti. Myös sähköinen kirjanpito ja maksuliikenne ovat avointa ja jatkuvasti hallinnon tarkastettavissa, joka lisää luottamusta. Viestintä on nykyaikaista ja monikanavaista. Asumisessa edistetään viihtyisyyttä, turvallisuutta ja terveellisyyttä.

Sosiaalisen vastuullisuuden tärkeä työkalu on sidosryhmävuoropuhelu. Sakipa Oy Isännöinnin eri sidosryhmien kanssa käydään aktiivista ja säännöllistä keskustelua nykytilasta sekä toiveista, jotta yritys kykenee mahdollistamaan ympäristön, jossa liiketoiminta, taloyhtiöt, kumppanit sekä ihmiset voivat kasvaa ja kehittyä. Sidosryhmille tarjotaan myös avoimesti sellaista tietoa, joka osaltaan vahvistaa luottamusta sekä Sakipa Oy Isännöinnin roolia asiantuntijana.