Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info@sakipa.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14 (kesäaika 1.6.-30.8. pe 9-13)

As. Oy Porin Aurinkopurje – aina ajan tasalla

Porilainen As Oy Porin Aurinkopurje on neljän vuoden ikään ehtinyt uudisrakennus. Alusta asti isännöintiyhtiö on ollut vastaamassa kokonaisvaltaisella asiakaspalvelullaan taloyhtiön tarpeisiin.

Taloyhtiö on ollut erityisen tyytyväinen oma-aloitteisuuteen ja asioiden ajan tasalla pitämiseen. Kokousten ulkopuolellakin viestintä taloyhtiön suuntaan sujuu moitteetta.

Ensimmäisten vuosien aikana isännöitsijän kanssa tehdyt vuositarkastukset ovat menneet suunnitellusti. Asiat ovat olleet hyvin hallinnassa ja isännöitsijä osaa puuttua hienosti asioihin, joista asukkaat eivät välttämättä edes tiedä. Alun sujuvuutta ovat terästäneet isännöitsijän kyky tehdä täsmällisiä ehdotuksia korjauksista ja niiden toteutuksista. Inhimillinen ja neutraali suhtautuminen asiaan kuin asiaan sekä asiakasmyönteisyys ovat luoneet pohjan kitkattomalle yhteistyölle.

Sähköisen taloushallinnon ehdoton valtti on ollut reaaliaikaisuus. Ohjelmaan käsiksi pääseminen on mahdollistanut taloustilanteen seurannan milloin tahansa. Avoimuus ja läpinäkyvyys korostuvat ostojen ja tositteiden seuraamisen myötä. Tätä kautta yhtiö pystyy seuraamaan ajantasaisesti taloustilanteen kehittymistä.

Kaiken kaikkiaan taloyhtiön asioiden hallinta ja eteenpäin vieminen on ollut ansiokasta kokemuksen ja alan tietämyksen ansiosta.

”Pitää olla nöyrä, mutta päättäväinen”
— Taloyhtiön edustaja