Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info@sakipa.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14 (kesäaika 1.6.-30.8. pe 9-13)

Taloyhtiön tekninen johtaminen

Ylläpidon palveluihin kuuluvat huollon ohjaus, kiinteistön suunnitelmallinen kunnossapito ja suurten korjaushankkeiden johtaminen. Suunnitelmallisella kunnossapidolla varmistetaan, että kiinteistöön ei pääse kertymään liikaa korjausvelkaa ja kunnossapidon kustannukset jakautuvat tasaisesti rakennuksen elinkaaren aikana. Suurten korjaushankkeiden johtaminen vaatii ammattitaitoa, jolla varmistetaan, että hankkeet valmistuvat aikataulussa ja onnistuvat niin teknisesti kuin taloudellisesti. Suurissa korjaushankkeissa hankimme yhteistyössä taloyhtiön hallituksen kanssa aina ammattitaitoisen projektiryhmän, johon kuuluvat rakennuttajakonsultti, valvojat ja suunnittelijat. Säännöllinen kulutusseuranta mahdollistaa nopea reagoimisen, jos esimerkiksi kiinteistössä on vesivuoto, jota ei muuten havaita. Päivittäisessä toiminnassa aktiivisella yhteydenpidolla kiinteistön huoltomieheen varmistetaan asumisen vaivattomuus. Sähköisesti asukassivuilta tehty kiireetön vikailmoitus tavoittaa huoltomiehen ja isännöitsijän toimistoaikoina, jolloin vikailmoitus myös tallentuu tietojärjestelmäämme.

As Oy Kalskeenpaja – Uutta loistoa asuinkerrostaloon

Porissa sijaitsevalla As Oy Kalskeenpajalla oli tarvetta julkisivun korjaushankkeelle. Taloyhtiön näkökulmasta projekti vaati huolellista suunnittelua ja kokonaisuuksien hallintaa. Olennaisia asioita olivat aikataulu, elinkaariajattelu, laadun ja kustannusten hallinta sekä työturvallisuuden ja ympäristön huomioiminen. Myös lainojen kilpailutus, hankekustannusten jakautuminen osakkaille sekä tiedottaminen piti huomioida. Tyylikkään, huoltovapaan ja haalistumattoman keraamisen laattapinnan kruunaa Kalskeenpajassa upeat arkkitehdin suunnittelemat yksityiskohdat sekä uusittu ulkovalaistus.

Hankkeessa hyödynnettiin isännöinnin laajoja verkostoja, urakkaneuvottelutaitoja sekä kokemusta vastaavanlaisista hankkeista. Sakipa Isännöinnin tarjoamalla osaamisella syntyi laadukas kokonaisuus, jossa kaikki sidosryhmät olivat jatkuvasti tilanteen tasalla. Ammattitaitoinen suunnittelu, dokumentointi, ohjaus ja valvonta takasivat sen, että asuintalon arvo sekä asumisen laatu nousivat.

”Kyl tuli nätti talo”, kiiteltiin lopputulosta.
— Taloyhtiön edustaja