Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info.pori@oi.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14 (kesäaika 1.6.-30.8. pe 9-13)

Taloyhtiön hallinnon johtaminen

Isännöitsijämme vastaa, että taloyhtiönne hallinto on järjestetty lakien ja asetusten mukaisesti. Hallinnon johtamiseen kuuluu yhtiökokouksien ja hallituksen kokouksien valmistelu ja päätösten toimeenpano. Toimintamme keskiössä on palveluiden hankkiminen taloyhtiöille, mihin kuuluu palveluiden kilpailuttaminen ja sopimuksenmukaisuuden valvonta.

As Oy Porin Kehräämönportti – kokonaisuus haltuun taloyhtiön strategialla

Porilainen viihtyisä ja rauhallinen As Oy Kehräämönportti halusi selkeän strategian, jonka mukaan taloyhtiötä johdetaan. Tämä tehtiin pilottiprojektina vuonna 2016 ja sen ansiosta laadittiin pitkän tähtäimen suunnitelma yhtiön kehittämiseksi. Tämän lisäksi luotiin suunnitelmallinen kunnossapito, sähköiset palvelut ja käyttöikälaskuri. Isännöintitoimisto otti koko paketin hoitoonsa.

Taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden näkemykset otettiin huomioon jokaisessa vaiheessa alusta lähtien. Kaikki asiat ovat sujuneet strategian mukaan ja osapuolet ovat olleet tyytyväisiä.

Sähköisellä palvelulla pyritään paperittomaan taloyhtiöön. Tällöin asioiden hoito helpottuu ja asukkaat pysyvät paremmin kärryillä sekä oman taloyhtiön että kiinteistöliiton asioista. Sähköisyys helpottaa myös vikailmoitusten tekoa ja tekee asioiden hoitamisesta jouhevaa.

Isännöintitoimistolla on ollut kaikissa projekteissa vahva luotto. Siksi taloyhtiön toiminta on viime aikoina kehittynyt hienosti. Laaja kontaktiverkosto on mahdollistanut oikeiden asiantuntijoiden löytymisen helposti eri tarpeisiin.

Toimisto toimii taloyhtiön etua ajatellen ja ennakoi tarvittavia muutoksia. Sen rooli on erityisesti tässä tapauksessa muuttunut vaativammaksi kokonaisuuksien hallitsijaksi. Isännöitsijä on sujuvasti mukana eri taloyhtiön tehtävissä ja etsii ratkaisut. Taloyhtiö on voinut luottaa isännöitsijän hoitavan asiat.

”Homma hanskassa”
— Taloyhtiön edustaja

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siiri Koota

Siiri Koota

Isännöitsijäharjoittelijasiiri.koota@oi.fi0500 223 073

Perttu Taulu

Perttu Taulu

Yksikönjohtaja, KTM, ITSperttu.taulu@oi.fi041 434 2914