Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info@sakipa.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14 (kesäaika 1.6.-30.8. pe 9-13)

Sakipa Oy Isännöinti on jatkossa osa Oiva isännöintiä – toiminta jatkuu ennallaan

9.9.2022

Sakipa Oy Isännöinti on jatkossa osa Oiva isännöintiä – toiminta jatkuu ennallaan

Sakipa Oy Isännöinti on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa.

Oiva isännöinti on uusi yhtiö, joka muodostuu kesällä 2021 yhteiseen omistukseen siirtyneistä Provia Isännöinnistä ja Avara Isännöinnistä sekä viidestä loppuvuonna 2021 toteutetusta yrityskaupasta sekä toteuttanut sen jälkeen 4 lisäyritysostoa. Oiva isännöinti on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen täyden palvelun isännöintitoimisto. Oiva tähtää yhdeksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista ja haluaa mukaansa parhaita paikallisia isännöintitoimistoja.

Sakipa Oy Isännöinnin pääomistaja Perttu Taulu on innoissaan mahdollisuudesta päästä osaksi Oiva isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa ja haluaa osaltaan olla etulinjassa muuttamassa alaamme läpinäkyvämpään, asiakaskeskeisempään ja modernimpaan suuntaan. Osana Sakipa Oy Isännöinnin omistajajärjestelyjä Perttu Taulu on kutsuttu Oivan osakkaaksi ja hän jatkaa nykyisessä tehtävässään Sakipa Oy Isännöinnin ja Oiva Isännöinnin Porin toimiston johdossa.

Asiakastyöhömme muutoksella ei ole välitöntä vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme, eikä muutoksella ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai toimipisteeseemme. Tuttu henkilökunta jatkaa entiseen tapaan. Nimenmuutos Oiva isännöinniksi tapahtuu myöhemmin ja ilmoitamme sen aikataulusta tarkemmin.

Liitymme osaksi toimialan muutosta

Oivaan liittyessämme olemme mukana isännöintialan muutoksessa, jonka ala ja sen asiakkaat ansaitsevat.

Läpinäkyvyys on Oivan toiminnan ja alan muutoksen ajuri. Oiva takaa toimialan parhaan hinta-laatusuhteen ja hinnoittelumallit ovat täysin läpinäkyvät. Oivan asiakkaat tietävät sopimusehdot, mitä palvelut maksavat ja mikä on mahdollisten lisätöiden hinta. Asiakkaalla on myös aina saatavillaan ajankohtaisin tieto ja sama informaatio kuin isännöitsijällä.

Oiva haastaa alaa pohjaamalla toiminnan tiimityöskentelyyn ja paikalliseen palveluun. Paikallinen isännöitsijä on asiakkaan pääyhteyshenkilö ja hänet tavoittaa mutkattomasti useita kanavia pitkin. Yhdellä isännöitsijällä on sopiva määrä kohteita ja hänellä on aikaa perehtyä ja vastata. Tiimityöskentely takaa, että asiakas saa vastaukset kysymyksiinsä henkilöstä riippumatta ja heille voidaan tarjota ratkaisuja jo ennen kuin itse huomaavat niitä tarvitsevansa.

Paikallisen osaamisen tukena ovat Oivan leveät hartiat, kun huippuosaajien taustatiimi kehittää työkaluja ja tukee ammattilaisia työssään. Digitaaliset ratkaisut helpottavat arkea, kun samat tiedot ja ajankohtaisimmat asiat ovat sekä asiakkaan että isännöitsijän saatavilla ja ammattilaisten ajan voi ohjata asiakkaan kannalta tärkeimpiin asioihin.

Muutokseen ei ole oikopolkua, vaan se ansaitaan läpinäkyvyydellä, paremmalla palvelulla ja moderneilla työkaluilla. Tätä työtä tulemme jatkamaan osana Oiva isännöintiä.

Lisätietoa

Perttu Taulu, yksikönjohtaja Sakipa Oy Isännöinti Puh: 041 43 42 914
Mikko Niskanen Liiketoimintajohtaja Oiva isännöinti Puh: 050 05 14 539