Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info@sakipa.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14

Postilakon vaikutuksia

POSTILAKON VAIKUTUKSET TALOYHTIÖILLE

 Postilakon vaikutuksia

Maanantaina 11.11.2019 uhkaava postilakko hidastaa toteutuessaan merkittävästi kirjeiden saapumista perille. Pahimmassa tapauksessa tällä viikolla lähetetyt kirjeet voivat olla perillä vasta ensi vuoden puolella.

Loppuvuonna pidettävien yhtiökokousten kutsut, vastikelaskut ym.

Postittamisen sijaan pyrimme jakamaan yhteistyössä kiinteistöhuoltoyritysten ja hallitusten kanssa yhtiökokouskutsut kyseisissä taloyhtiöissä asuville osakkaille.

Muualla asuvat osakkaat pyrimme tavoittamaan sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme lakon vaikutuksista ja sovimme kokouskutsun lähettämisestä esim. sähköpostilla.

Tarvittaessa toimimme samalla tavalla vastikelaskujen osalta, niiden taloyhtiöiden kohdalla, joiden uusi vastikekausi alkaa 1.1.2020.

Sakipa Oy Isännöinnin asukassivut -sähköinen palvelukanava

Kokouskutsut löytyvät myös asukassivuilta. Mikäli sinulla ei ole tunnusta palveluun, saat sen rekisteröitymällä asukassivuille omilla pankkitunnuksilla ja sen jälkeen aina samoilla tunnuksilla, jotka saat rekisteröinnin yhteydessä.

Verkkolasku

Suosittelemme verkkolaskun käyttöönottoa. Sen saat otettua käyttöösi omassa verkkopankissasi. Näin saat laskusi aina perille.

Tiedottavin terveisin

Porissa, 8. päivänä marraskuuta 2019

SAKIPA OY ISÄNNÖINTI

Teija Hokkanen