Siirry sisältöön

ISÄNNÖINTIPALVELUJA SATAKUNNASSA KIINTEISTÖSI PARHAAKSI

PYYDÄ TALOYHTIÖLLESI TARJOUS

Sakipa Oy Isännöinti | 02 6344 300 | info@sakipa.fi | avoinna ma-to 9-16, pe 9-14

Mitä isännöitsijän työpäivään kuuluu kesällä?

Esittelyssä isännöitsijämme Maria Sippola, joka kertoi miten hänen kesäinen työpäivänsä on vierähtänyt.

Marialla on omien töiden ohella myös lomalla olevien isännöitsijöiden tuurausta, joten työpäivänä ei ehdi pitkästyä.

Marian päivä alkoi katselmuksessa taloyhtiössä, kun kellaritiloissa oli huomattu kosteusvaurio. Kohteessa tehtiin katselmus yhdessä kosteuskartoittajan kanssa ja hallituksen kanssa, jossa selvitettiin korjaustapavaihtoehtoja ja keskusteltiin jatkotoimenpiteistä ja laadittiin muistio.

Tämän jälkeen Maria jo kiiruhti toiseen kohdekäyntiin, jossa oli kyseessä taloyhtiön asunnon remontti. Urakoitsijan kanssa tehtiin remonttisuunnitelmaa ja sovittiin muista yksityiskohdista mm.  aikataulusta, avaimien lainauksesta ja laskutuksesta.

Aamupäivään mahtui vielä yksi kohdekäynti, jossa urakoitsijan kanssa suunniteltiin piha-alueen kaatojen korjausta sekä kulkuväylien kunnostusta.

Lounaan Maria nautti työkavereiden kanssa keskustan lounaspaikassa ja ruokatunnilla vaihdetaan kuulumisia, mitä muiden työpäivään on kuulunut.

Lounaan jälkeen olikin vuorossa toimistotöitä. Palaveri toimitusjohtajan kanssa vahinkotapauksen selvittelystä kunnossapitovastuun osalta, jossa selviteltiin mm. vakuutusyhtiön kantaa sekä urakoitsijan ja osakkaan näkemyksiä.

Kaikkien muiden töiden ohessa Maria hoitaa asiakaspalvelua eli vastaillee puheluihin ja sähköposteihin. Maria iltapäivä kuluu toimistolla yhtiökokouskutsua laatien, antaen opastusta osakkaiden muutostöihin, tekee avaintilauksia, on yhteydessä talohuoltoihin mm. hanan ja pytyn vaihdosta sekä pienistä huoltokorjauksista. Päivän päätteeksi pitää vielä allekirjoitella ja tarkastaa isännöitsijätodistuksia, kuitata laskuja ja valmistautua huomiseen palaveriin.

Kyllä isännöitsijän työ on mukavaa ja vaihtelevaa ja kohdekäynnitkin ovat kesällä mukavampia, kun aurinko paistaa, Maria kertoo.

Työpäivän jälkeen Maria rentoutuu metsässä pyöräille ja kesästä nauttien!