Tämä sivu on tulostettu Sakipa Oy:n internetsivuilta (www.sakipa.fi)Sakipa Oy > Tiedotteet > Vuosi 2009 > Tampereen hoivakodin rakennustyöt käyntiin

Tampereen hoivakodin rakennustyöt käyntiin

Sakipa Oy rakennuttaa Tampereelle Kiinteistö Oy Rauhanlähde I- yhtiön omistukseen Tampereen Paulakoti nimisen vanhusten hoivakodin. Tilaajayhtiön taustalla on Fennia- ryhmän omistama yleishyödyllinen yhtiö.

Vanhuspalvelut kohteen valmistumisen jälkeen tuottaa Attendo MedOne Hoiva Oy, jolla on pitkäaikainen vuokrasopimus kiinteistöön.

Kohteen arkkitehtina on arkkitehti Timo Wiren Arkkitehtitoimisto Laaksonen Wiren Oy:sta. Urakkakilpailun jälkeen rakennustyöt suorittaa Visura Oy Tampereelta. Putki- ja sähkötyöt tekee Tekmanni Oy ja ilmanvaihtotyöt Tampereen Ilmastointi Yhtymä Oy sekä sprinklerurakoinnin YIT Kiinteistötekniikka Oy.

Lentävänniemenkatu 15 osoitteeseen tuleva kohde valmistuu ensi vuoden syyskuun loppuun mennessä, minkä jälkeen vanhukset pääsevät muuttamaan uusiin tiloihin. Kaksikerroksiseen hissillä varustettuun taloon tulee 59 asuntoa vanhuksille ja ryhmä- ja muut yhteiset palvelutilat.

Paulakoteja on Sakipan rakennuttamana tällä hetkellä rakenteilla Hämeenlinnassa, Kokkolassa ja nyt Tampereella. Urakkalaskentaan on lähdössä Harjavallan ja Forssan Paulakodit.