Tämä sivu on tulostettu Sakipa Oy:n internetsivuilta (www.sakipa.fi)Sakipa Oy > Tiedotteet > Vuosi 2009 > Sakipa rakennuttaa julkisivuremontteja

Sakipa rakennuttaa julkisivuremontteja

Sakipa Oy toimii rakennuttajakonsulttina ja valvojana Asunto Oy Otavantähden kerrostalon julkisivun uudistamisessa. Kyseessä on Porin keskustassa sijaitseva kerrostalo, jonka tiililaattapintainen julkisivu on rapautunut ja alistunut kosteudelle siinä määrin, että pinnassa oleva kuorielementti puretaan ja tilalle asennetaan uudet eristeet sekä Stonellin tiililaatat. Samassa yhteydessä uusitaan myös ikkunat ja parvekeovet sekä vesikatto. Vesikatolle rakennetaan räystäät. Myös parvekkeet korjataan ja kaiteet lasituksineen uusitaan.

Muutostyön on suunnitellut Arkkitehti Oy Matti Asmala Oy. Rakenteet on suunnitellut Rakentajainpalvelu Hartekat Oy. Rakennustyöt suorittaa kilpailun perusteella PRM-Yhtiöt Oy. Ikkunat toimittaa urakoitsijan alihankkijana Pihla-Ikkunat Oy ja parvekekaiteet ja lasit Lumon Oy.

Syyskuun lopulla vastaanotettiin As Oy Petrellinkulman vanhan arvokiinteistön julkisivujen uudistustyö. Kohteen rakennuttajakonsulttina ja valvojana toimi Sakipa Oy ja urakoitsijana Veljekset Mäkilä Oy. Vastaanottotarkastuksessa ei ollut yhtään huomautettavaa suoritetusta työstä. Hienoa työtä ja palvelua urakoitsijalta.