Tämä sivu on tulostettu Sakipa Oy:n internetsivuilta (www.sakipa.fi)Sakipa Oy > Rakennuttaminen > Rakennuttamispalvelu Pori

Rakennuttamispalvelu Pori

Sakipa Oy tarjoaa taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille suunnattuja rakennuttamispalveluita. Palvelukokonaisuutemme käsittää kaikki projektin vaiheet suunnittelusta itse rakentamiseen. Hoidamme niin hankesuunnittelun, urakoiden kilpailuttamisen sekä projektin johdon ja valvonnan. Rakennuttamispalvelun aikana taas huolehdimme tilaajan vastuusta ja hankkeen turvallisuudesta ja laadusta.

Tilaajavastuulain mukaiset säädökset ovat viime aikoina kovasti muuttuneet.
Katso tilaajan velvollisuudet alla olevasta linkistä.
Tilaajan velvollisuudet rakennushankkeessa (PDF-dokumentti, 350 kt)
Rakennuttamispalvelumme käsittää rakennuttamispalvelun kaikki osa-alueet:

- hankesuunnitelma
- suunnittelun valmistelu ja ohjaus
- rakentamisen valmistelu ja urakkakilpailut
- rakentamisen ohjaus ja valvonta
- vastaan- ja käyttöönotto
- takuuajan toiminnot.

Rakennuttamisen hoidossa painotamme aikataulua, laadun ja kustannusten hallintaa, työturvallisuutta sekä ympäristöä. Käytämme sähköisiä tiedonsiirtovälineitä.

Käytössämme on Haahtelan TakuTM 2015 – kustannuslaskentaohjelma.

Suunnittelijat valitsemme tilaajan tahdon mukaan joko kilpailuttamalla tai neuvottelemalla ja urakoitsijat yleensä kilpailun kautta. Käytössämme on rakennusasiakirjamallien mukaiset urakka-asiakirjat mukaan lukien huoltokirja, tarkastusasiakirja ja työturvallisuusasiakirja. Käytämme projektikohtaista laadunvarmistusta.


Rakennuttamispalvelu Pori ja lähialueet

Porissa sijaitsevan toimipisteemme ansiosta voimme vierailla kohteissa nopeasti projektin vaiheesta riippumatta. Toimintamallimme ansiosta rakennustyöt saadaan pidettyä aikataulussa, jolloin myös kohteen käyttöönottoon liittyvät aikataulut pitävät. Joustava toimintamalli ja laaja yhteistyökumppaniverkosto tarjoavat asiakkaillemme joustavaa palvelua.

Rakennuttamispalvelu Pori, ota yhteyttä Sakipa Oy